Hvordan kan du have en komplet baby brusebad uden baby shower kager?

En baby kage er mere end en fugtig, lækker godbid til at spise. Du kan bruge det som en vidunderlig baby shower centerpiece at gøre en særlig fest indstilling, hver gæst kan dele og nyde.

Også slå baby brusebad kagen bage i en funny baby brusebad spil, hvis du ønsker at gøre en særlig og mindeværdig øjeblik, som den mor-til-være kan værne om i lang tid.

Hvad hvis du leder efter noget, der kan gøre tredobbelt opgaver til din baby brusebad? En ble kage pyntet med alle typer af baby emner er dit bedste valg – det er ikke spiselige!

Holde retningslinjer nedenfor i dit sind. Du vil finde der har bageri design kager til du er bare en snap.

1. Sæt din fest tema og budget, det vil hjælpe dig med at fokusere på hvad du virkelig har brug for.

2. Tjek 4 eller 5 bagerier (mindst). Kig på deres kage billeder og bede om en prøve-smag.

3. træffe en beslutning på kagen, de fleste passer til dine behov. Fortælle bageren, hvor mange mennesker vil deltage i din fest, så de ikke gør en forkert størrelse. (En standard runde kage tjener ca. otte til ti mennesker. En 11 x 9 x 2 tommer ark kage serverer op til 15 personer.)

4. Fortæl bageren, hvilken dag og hvilket tidspunkt bruseren vil begynde. (du skal bestille kagen mindst en uge før brusebadet.

5. betale et depositum på 50 procent. Spørger bageren til at levere kagen direkte til dit brusebad placering (igen, glem ikke at fortælle dem, den dato og tid!).

I stedet for de traditionelle baby kager, prøv at bage en batch af baby cupcakes, som gæsterne kan frost og dekorere.

Du kan endda prøve at tanken om en autograf kage – det er et ark kage kun har en standard “Tillykke!” indskrift på det og resten er venstre plain. Gæsterne blev bedt om at underskrive deres navne på kagen, når de ankommer.

Og Forestil dig en kage med mommy’s foto eller en klassisk Plys plakat på det! Det eneste du skal gøre er at vælge et foto af mor-til-være eller grafik relateret til dit brusebad tema. Bageren vil blæse op billedet og dekorere omkring det for dig – det ser fantastisk og billig!

Uanset hvad, du leder efter, er sætte dit hjerte og energi i kagen planlægning, ideerne uendelige.