Investeringen omfatter ejerkrav kapitalen i en virksomhed, med forventning om overskud. Det er intet andet end brugen af likvide midler til at opnå indkomst eller forhøje kapital. I rækkefølge for penge til at vokse, skal investorerne investere klogt. Der er visse retningslinjer skal følges for at undgå store fejl.

Prisen for virksomheden: en investor behov for forskning på markedskapitalisering af virksomheden han planlægger at investere i. Markedsværdi eller markedsværdi er de samlede omkostninger ved at erhverve hele virksomheden. Det refererer til prisen på alle udestående aktier i et selskab, multipliceret med den citerede pris pr. aktie, på ethvert givet tidspunkt. Det er vigtigt at måle de relative omkostninger af en bestand, før du foretager nogen investeringer i virksomheden. Dette kan gøres ved at lære de p/e Ratio. P/E ratio refererer til prisen er til-indtjening forholdet. Det er forholdet mellem en virksomheds Nuværende aktiekurs til dens indtjening per aktie.

P/e Ratio = markedsværdi pr. aktie

Indtjening pr. aktie (EPS)

Eksempel: Hvis et selskab er handel på $50 per aktie og indtjening per aktie i det sidste 1 år var $ 2 per aktie, så P/E ratio for dette selskabs aktier ville være $50 / $2, dvs $25. Høj P/E værdi angiver, at virksomheden har høj vækstudsigterne i fremtiden.

P/E ratio kan anvendes til at træffe vigtige investeringsbeslutninger, hurtigudbetaling.dk ved at sammenligne P/E værdier af forskellige virksomheder.

Er virksomheden Køb tilbage aktier: Det er meget vigtigt for investorer at observere pr. aktie vækst af en virksomhed. En virksomhed kan ikke vise betydelig vækst i salg, fortjeneste og indtægter for et par år i træk, men kunne generere store afkast for investorer ved at droppe det samlede antal udestående aktier.

Investeringspolitik investorens: en investor skal have gyldige grunde til at investere i en bestemt virksomhed. Investeringsbeslutninger bør baseres udelukkende på ægtheden af en virksomhed. Autenticitet, her indebærer omdømme af selskabet, dets ledelse, overskuddet, cap og andre sådanne fundamentals, relateret til økonomi- og finansministre.

Lang sigt mål af Investor: investering indebærer risici, men intelligente planlægning af langsigtede mål gør at investere sikkert. Investor har brug at vælge en god virksomhed, som kræver ham til at betale den mindste mulige mængde i første omgang. Han bør overveje ‘Dollar-cost gennemsnit Program’.

Dollar omkostninger Gennemsnitsberegnings Program: Dette indebærer, at investere et bestemt beløb i samme investering, med jævne mellemrum. Investorer skal ikke investere et engangsbeløb beløb i en bestand på én gang. De kan investere lidt hver måned i den samme bestand. Da en investor sætter i den samme mængde penge, kan han købe flere aktier, når priserne er lavere. Dette sænker dybest set en investor gennemsnitspris pr. aktie i forhold til den gennemsnitlige markedspris pr. aktie, i den samme periode. Dollar omkostninger Gennemsnitsberegnings bygger vane indstilling sidebemærkning penge til investeringer.

Geninvestere udbytter vokse over en lang periode, viser ofte meget rentable. En investor skal kigge efter alle gyldige essentials af en investering før man investerer i diverse låneoversigter.