En hjemmelavet kolon rense kan virke som den ideelle måde at genvinde magten over dit helbred, især hvis du har oplevet eftervirkningerne af en dårlig kost, utilstrækkelig motion og generelt understreger og stammer af vores hver dag moderne liv. Mens der er næppe tvivl om at en træg mave-system kan skabe ravage på din følelse af velvære, er at finde ud af hvordan man laver vores egen hjemmelavede Colon middel svaret?

Undertiden overvældende tilstedeværelsen af internettet i vores daglige liv kan gøre os til at føle som om svaret på hvordan man kan gøre næsten alt er lige der på vores fingerspidser. Fra bygningen hjem elektronisk udstyr til at bage en kage, er det ikke svært at finde en how-to guide til næsten alt. Og mens der betjener vores familie op en batch af brændt scones ikke kan være en liv-truende affære, at skabe vores egen hjem afhjælpe for kolon rensning kan være farligere.

Medicinsk uddannelse tager så lang tid for en meget god grund – fordi den menneskelige krop kan være en kompleks ting. Vi hver især, men ejer og driver en, så det kan være nemt at tænke, at vi er kvalificeret til at behandle hvert eneste aspekt af vedligeholdelse, herunder oprettelse af vores egen hjemmelavet kolon udrensning kost. Mens tweaking vores kost hver gang i et stykke tid for at bevare optimal kolon sundhed er nogen dårlig ting, kan at opdage hvordan man laver hjem colonics tværs ind mere tricky område.

Bare fordi noget er hjemmelavet, betyder dette ikke det ikke kan være potent. Og mens vi kan engagere os i hjem colon udrensning i håb om en potent svar, må vi huske, at vi ikke kan tjene den, håber vi for. Lad ikke navnet på “naturlige ingredienser” narre dig – der er nogle stærke urter i vores egne køkkener end kan ikke kun tilbyde os en stor hjemmelavet kolon rense, men kan ubalance vores skrøbelige fordøjelsessystem systemer når anvendes forkert.

En hjemmelavet Kolon kan være en vidunderlig måde at tømme din fordøjelseskanalen af bygge op af rester, der kan bare være iført dig ud, men kan huske at kolon rensning er en kraftfuld procedure, og kan forårsage uønskede virkninger når anvendes forkert. Et væld af oplysninger findes om emnet, men for at sikre din fortsatte sundhed og velvære, skal du sørge for at bruge denne information ansvarligt.

Altid kontrollere noget du læse om at gøre et hjem afhjælpe kolon rense med en anden kilde, og tjekke med din læge eller alternative sundhed praktiserende læge hvis du er i tvivl. Millioner af mennesker rapport de vidunderlige virkninger at kolon rensning kan bringe – Sørg for at du ikke bliver en del af en ubehagelig eller forpint, mindretal ved at udføre din hjemmelavet kolon rense sikkert.